Testamente - samlevende uden børn


testamente samlevende uden børn

Fordeling af arv med testamente

Med et testamente kan man testamentere hele sin arv til sin samlever. Det står dig selvfølgelig frit for, at testamentere en del eller hele arven til andre.

Fordeling af arv uden testamente

Såfremt I ikke har oprettet testamente fordeles arven til jeres forældre og I arver derfor ikke hinanden. Det er typisk ikke det man ønsker som ugiftsamlevende, og i sådanne tilfælde kan et testamente hjælpe meget, idet man råder over 100 % af sin arv.

Er dine forældre døde arver dine søskende, og er de døde er det deres børn der arver.

Er du ene barn og er dine forældre døde, arver dine bedsteforældre eller deres børn (dine morbrødre, farbrødre, morsøstre og farsøstre). Dine fætre og kusiner arver dig aldrig med mindre du har oprettet testamente.

Ønsker I at sikre hinanden, er der derfor altid en anbefaling at oprette et testamente. Hos Testamente24/7 hjælper vi med al det pratiske, vi leverer typisk indenfor 24 timer og tilbyder tilretning af testamenter indtil du er tilfreds

Kontakt os allerede i dag for finde ud af hvordan du kan sikre dig selv og din samlever. Testamente24/7 klarer det komplekse papirarbejde og vi yder naturligvis gratis råd og vejledning. Det koster ikke noget at spørge og du kan også ringe på tlf. 36 98 18 97.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Du kan også læse om testamenter hvis I er samlevende med børn.

Testamente

2.995,-
  • Sikrer din familie og nærmeste
  • Fordel arven til de rette
  • Gør arven til særeje
  • Sikrer dine børns fremtid
Bestil i dag
Bestil allerede i dag og få levering om få dage.
Visa MasterCard Maestro Viabill
Alle priser er i DKK inkl. 25 % dansk moms. Betaling via kreditkort, Viabill (eller bankoverførsel ved aftale)
Fast pris uanset ønsker Vi tilretter til du er tilfreds Rådgivning pr. telefon og mail Udarbejdet af advokater Ring Tlf. 36 98 18 97