Testamente - samlevende med børn


Fordeling af arv med et testamente

Med et testamente kan man stille ugifte samlevende på samme måde som var de gift. Det gør man ved et såkaldt udvidet samlevertestamente. Der gælder dog den regel, at man enten skal have børn sammen og/eller have boet sammen i mindst 2 år. Med et udvidet samlevertestamente kan du overdrage 7/8-dele af jeres fælles formue til din samlever, mod ¾ af din formue.

Du behøver naturligvis ikke oprette et udvidet samlevertestamente. Du har mulighed for at testamentere hele din friarv til samlever, dine børn eller en helt tredje. Din friarv udgør 75 % af din formue.

Med et testamente kan I også beslutte jer for arvens fordeling efter længstlevende er død.

Fordeling af arv uden et testamente

Er I samlevende uden børn fordeles arven efter dig ligeligt mellem dine børn. Med andre ord arver din samlever ikke noget – uanset om I har boet sammen i 2 år eller 30 år.

Ønsker I at sikre hinanden, er der derfor altid en anbefaling at oprette et testamente.

Kontakt os allerede i dag for finde ud af hvordan du kan sikre dig selv og din samlever! Testamente24/7 klarer det komplekse papirarbejde og vi yder naturligvis gratis råd og vejledning. Det koster ikke noget at spørge og du kan også ringe på tlf. 36 98 18 97.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Testamente

2.995,-
  • Sikrer din familie og nærmeste
  • Fordel arven til de rette
  • Gør arven til særeje
  • Sikrer dine børns fremtid
Bestil i dag
Bestil allerede i dag og få levering om få dage.
Visa MasterCard Maestro Viabill
Alle priser er i DKK inkl. 25 % dansk moms. Betaling via kreditkort, Viabill (eller bankoverførsel ved aftale)
Fast pris uanset ønsker Vi tilretter til du er tilfreds Rådgivning pr. telefon og mail Udarbejdet af advokater Ring Tlf. 36 98 18 97