Testamente - gift uden børn


Er I gift og uden børn kan man med et testamente fordele arven efter længstlevende.

Hvis I er gift og med børn, så venligst her testamente - gift med børn.

Fordeling af arv med testamente hvis I er gift uden børn

Årsagen til at oprette et testamente når I er gift uden børn er, at få fastlagt fordelingen af arven efter længstlevende. Her er der som udgangspunkt frit valg, men det afhænger dog af, om længstlevende er blevet gift igen, fået børn m.v.

Fordeling af arven uden testamente hvis I er gift uden børn

Uden testamente og ægtepagt fordeles 100 % af din arv til din ægtefælle. Når din ægtefælle dør afhænger fordelingen af hans eller hendes arv af, om længstlevende er blevet gift, selv har oprettet testamente, har fået børn m.v.

Kontakt os allerede i dag for finde ud af hvordan du kan sikre dig selv og din ægtefælde. Testamente24/7 klarer det komplekse papirarbejde og vi yder naturligvis gratis råd og vejledning. Det koster ikke noget at spørge og du kan også ringe på tlf. 36 98 18 97.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Testamente

2.995,-
  • Sikrer din familie og nærmeste
  • Fordel arven til de rette
  • Gør arven til særeje
  • Sikrer dine børns fremtid
Bestil i dag
Bestil allerede i dag og få levering om få dage.
Visa MasterCard Maestro Viabill
Alle priser er i DKK inkl. 25 % dansk moms. Betaling via kreditkort, Viabill (eller bankoverførsel ved aftale)
Fast pris uanset ønsker Vi tilretter til du er tilfreds Rådgivning pr. telefon og mail Udarbejdet af advokater Ring Tlf. 36 98 18 97