Testamente - gift med børn


Fordeling af arv uden testamente hvis I er gift med børn

Uden et testamente og ægtepagt bliver din og din ægtefælles fællesbo i første omgang delt med halvdelen til hver. Dvs. at din ægtefælle får udlagt 50 % af jeres fælleseje og det der går i arv efter dig, er de resterende 50 %.

Hvis I er gift uden børn, så venligst her testamente - gift uden børn

Af de resterende 50 % deler din ægtefælle og dine børn ligeligt – altså med 50 % til hver. Det betyder, at din ægtefælle uden testamente og ægtepagt modtager 75 % af jeres fællesbo og at jeres børn modtager 25 %.

Har du særbørn, dvs. børn med andre end din ægtefælle, modtager de på lige fod med jeres fællesbørn. Din ægtefælles særbørn modtager derimod intet fra dig.

Med testamente kan du bestemme over 75 % af din halvdel af boet. Eller over 38 % af det samlede fællesbo. Det betyder, at de eksempelvis kan beslutte, at din ægtefælle skal have de 38 %, at dine børn skal have dem eller en helt tredje person.

I tilfælde af at din ægtefælle dør før du, er det alene dine børn der arver.

Arverækkefølgen er

  1. Din ægtefælle og dine børn
  2. Dine børnebørn og deres børn
  3. Dine forældre (og deres børn)

Fordeling af arv med testamente hvis I er gift med børn

Med et testamente kan du bestemme over hele din friarv. Din friarv er den del af din arv, der ikke tvangsmæssigt er udlagt til dine børn og din ægtefælle. Friarven udgør 75 % af din del af fælles boet. Det svarer til 38 % af det samlede bo. Din friarv kan du eksempelvis tildele din ægtefælle. På den måde kan du sikrer, at din ægtefælle kan blive boende i huset.

Din friarv kan også gå til jeres børn, til godgørende organisationer eller til en helt tredje person.

Kontakt os allerede i dag for finde ud af hvordan du kan sikre dig selv og dine nærmeste. Testamente24/7 klarer det komplekse papirarbejde og vi yder naturligvis gratis råd og vejledning. Det koster ikke noget at spørge og du kan også ringe på tlf. 36 98 18 97.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Testamente

2.995,-
  • Sikrer din familie og nærmeste
  • Fordel arven til de rette
  • Gør arven til særeje
  • Sikrer dine børns fremtid
Bestil i dag
Bestil allerede i dag og få levering om få dage.
Visa MasterCard Maestro Viabill
Alle priser er i DKK inkl. 25 % dansk moms. Betaling via kreditkort, Viabill (eller bankoverførsel ved aftale)
Fast pris uanset ønsker Vi tilretter til du er tilfreds Rådgivning pr. telefon og mail Udarbejdet af advokater Ring Tlf. 36 98 18 97