Testamente - alene og uden børn


Fordeling af arv med testamente

Er du alene og uden børn er det typisk en fordel med et testamente. Med et testamente kan du nemlig fordele 100 % af din arv til dem eller den du ønsker skal arve.

Du kan også læse om testamenter hvis du er alene og med børn.

Fordeling af arv uden testamente

Såfremt du ikke har oprettet testamente fordeles arven til dine forældre og i sådanne tilfælde kan et testamente hjælpe meget, idet man råder over 100 % af sin arv.

Er dine forældre døde arver dine søskende, og er de døde er det deres børn der arver.

Er du ene barn og er dine forældre døde, arver dine bedsteforældre eller deres børn (dine morbrødre, farbrødre, morsøstre og farsøstre). Dine fætre og kusiner arver dig aldrig med mindre du har oprettet testamente.

Ønsker du at bestemme hvem der skal arve dig, er der derfor altid en anbefaling at oprette et testamente. Hos Testamente24/7 hjælper vi med al det pratiske, vi leverer typisk inden for 24 timer og tilbyder tilretning af testamente indtil du er tilfreds.

Kontakt os allerede i dag for finde ud af hvad der skal ske med din arv. Testamente24/7 klarer det komplekse papirarbejde og vi yder naturligvis gratis råd og vejledning. Det koster ikke noget at spørge og du kan også ringe på tlf. 36 98 18 97.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Testamente

2.995,-
  • Sikrer din familie og nærmeste
  • Fordel arven til de rette
  • Gør arven til særeje
  • Sikrer dine børns fremtid
Bestil i dag
Bestil allerede i dag og få levering om få dage.
Visa MasterCard Maestro Viabill
Alle priser er i DKK inkl. 25 % dansk moms. Betaling via kreditkort, Viabill (eller bankoverførsel ved aftale)
Fast pris uanset ønsker Vi tilretter til du er tilfreds Rådgivning pr. telefon og mail Udarbejdet af advokater Ring Tlf. 36 98 18 97