Testamente - alene og med børn


Testamente hvis du er single med børn

Fordeling af arv med med testamente

Er du alene og med børn er det en fordel med et testamente, da du nemlig kan fordele 100 % af din arv til dem eller den du ønsker skal arve.

Med et testamente kan du begrænse arven til dine børn eller ændre fordelingen blandt dine børn.

Du kan også vælge, at arven til dine børn skal være særeje, således at de ikke skal deles med en ægtefælle i tilfælde af skilsmisse. Det er som regel her der kan opstå uenigheder ved skilsmisser og derfor er anbefalingen altså at få styr på testamentet så hurtigt som muligt.

Du kan også læse om testamenter hvis du er alene og uden børn.

Fordeling af arven uden testamente

Er du alene med børn arver dine børn eller deres børn hele din formue. 25 % af dine børns arv er tvangsarv og den kan du ikke bestemme over ved testamente. Derimod kan du frit bestemme over de sidste 75 %.

Dine børn arver ligeligt i dette tilfælde.

Ønsker du at bestemme hvem der skal arve dig, er der derfor altid en anbefaling at oprette et testamente. Hos Testamente24/7 hjælper vi med al det pratiske, vi leverer typisk inden for 24 timer og tilbyder tilretning af testamente indtil du er tilfreds.

Kontakt os allerede i dag for finde ud af hvad der skal ske med din arv. Testamente24/7 klarer det komplekse papirarbejde og vi yder naturligvis gratis råd og vejledning. Det koster ikke noget at spørge og du kan også ringe på tlf. 36 98 18 97.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Testamente

2.995,-
  • Sikrer din familie og nærmeste
  • Fordel arven til de rette
  • Gør arven til særeje
  • Sikrer dine børns fremtid
Bestil i dag
Bestil allerede i dag og få levering om få dage.
Visa MasterCard Maestro Viabill
Alle priser er i DKK inkl. 25 % dansk moms. Betaling via kreditkort, Viabill (eller bankoverførsel ved aftale)
Fast pris uanset ønsker Vi tilretter til du er tilfreds Rådgivning pr. telefon og mail Udarbejdet af advokater Ring Tlf. 36 98 18 97