Fremtidsfuldmagt


Hvad er fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er et privat og selvvalgt alternativ til værgemål.

  • Sikrer din familie i tilfælde af sygdom
  • Beslut hvem der skal hjælpe dig ved sygdom
  • Undgå bureaukratiske beslutninger over din formue

Med en fremtidsfuldmagt fra Testamente24/7 bestemmer du hvem der skal varetage dine økonomiske og personlige interesser, hvis du selv er ude af stand til dette, fx på grund af sygdom. En sådan sygdom kan eksempelvis være hjernedød ved trafikulykker, hvor du altså ikke dør, samt demens, sklerose m.fl. Har du pårørende med svær sygdom bør I tage en snak om muligheden for en fremtidsfuldmagt. Fremtidsfuldmagten træder først i kraft når du er i en tilstand, hvor du ikke selv kan varetage dine interesser.

Bestil en fremtidsfuldmagt i dag ⇾
Pris: 1195 kr. / ubegrænset telefonisk rådgivning og hurtig levering.

Et testamente sikrer dig ved død og en ægtepagt kan sikre dig ved skilsmisse. Før 1. september 2017 har det ikke været muligt at sikre dig mod de tilfælde, hvor du får en sygdom og ikke længere er i stand til selv at varetage dine interesser.

Vi anbefaler altid en fremtidsfuldmagt, da det giver dig den nødvendige sikkerhed for, at dine interesser bliver varetaget af en der kender dig og at der ikke skal igangsættes en bureaukratisk procedure om værgemål. Vi leverer typisk inden for 24 timer, til fast pris og med ubegrænset tilrettelser.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Fremtidsfuldmagten sættes i kraft af Familieretshuset

Det er Familieretshuset der sætter fremtidsfuldmagten i kraft. Det er først herefter, at fremtidsfuldmagten får virkning.

Det er din fremtidsfuldmægtig – og nogle gange dig selv – der skal bede Familieretshuset om at sætte fremtidsfuldmagten i kraft. Fremtidsfuldmagten træder først i kraft, når du er i den tilstand, som fremtidsfuldmagten beskriver. Dine fremtidsfuldmægtige skal kunne fremlægge en lægeerklæring, erklærer at de har talt med dig og din ægtefælle og samtidig have underrettet dine nærmeste pårørende, som typisk er dine børn. Når Familieretshuset er sikre på det, igangsætter de fremtidsfuldmagten.

Når fremtidsfuldmagten er trådt i kraft, kan dine fuldmægtig handle på dine vegne i stort set alle aspekter.

Du kan også læse meget mere om ordningen her Justitsministeriets vejledning om fremtidsfuldmagter

Kontakt os allerede i dag for finde ud af hvordan du kan sikre dig at dine interesser bliver varetaget.

Testamente24/7 klarer det komplekse papirarbejde og vi yder naturligvis gratis råd og vejledning. Det koster ikke noget at spørge og du kan også ringe på tlf. 36 98 18 97.

🔒 100% fortrolighed - du forpligtes ikke ved at kontakte os og det koster ikke noget at spørge. Professionel rådgivning af advokater der taler dit sprog.

Fremtidsfuldmagt

1.195,-
  • Sikrer din familie i tilfælde af sygdom
  • Beslut hvem der skal hjælpe dig ved sygdom
  • Undgå bureaukratiske beslutninger over din formue
Bestil i dag
Bestil allerede i dag og få levering om få dage.
Visa MasterCard Maestro Viabill
Alle priser er i DKK inkl. 25 % dansk moms. Betaling via kreditkort, Viabill (eller bankoverførsel ved aftale)
Fast pris uanset ønsker Vi tilretter til du er tilfreds Rådgivning pr. telefon og mail Udarbejdet af advokater Ring Tlf. 36 98 18 97